How To Extract/Inject Title Updates With Horizon

Discussion in 'Xbox 360 Guides' started by Rick, Oct 21, 2011.

  1. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
    1.Download horizon here It might update automatically if a new version is available.
    -The latest version will install as a normal program.


    2.With the usb drive or hard drive(all versions) plugged in go to the title updates and right click on any update you want to extract or drag to your save location.
    -If you want to inject title updates


    To inject title updates right click on the folder title updates and select inject or drag to the title update folder
    Capture.PNG

    Older versions
    -Attachment area files don't install & are older versions also.

    Horizon folder
     

    Attached Files:

  2. HCL.

    HCL. Well-Known Member

    Joined:
    Nov 4, 2010
    Messages:
    57
    Likes Received:
    3
    Location:
    Stateless
    Thanks again Rick ! Another useful piece of information. Horizon works fine with windows 7 64 bit ?
     
  3. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
    Yes. It has been recently updated to work with windows 8.
     
    KRISCUBE likes this.
  4. Stealth Geek

    Stealth Geek Resident

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    121
    Likes Received:
    5
    I was wondering if anyone can help me out with this program...

    I'm trying to get title updates to work after injecting them, but they don't appear to do anything with any of the dozen or so games I've tried to update. The program appears to inject the update correctly to my hdd or memory unit because it shows up in horizon and on the console when browsing the hdd/memory unit files. I've injected directly to the hdd and directly to the memory unit then transferred it to the hdd. I've tried using the version of horizon posted here and the latest from the horizon site...no difference there either.

    This is a non-flashed console updated to the latest firmware if that has anything to do with it. What am I doing wrong? Any help would be greatly appreciated.
     
  5. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
    Try title updates with different media ids.See this post for more info.
     
    KRISCUBE likes this.
  6. Stealth Geek

    Stealth Geek Resident

    Joined:
    Dec 9, 2008
    Messages:
    121
    Likes Received:
    5
    Thanks for the help.

    Some of the games that aren't detecting the updates are region free and have only one media id to begin with, so I still can't figure it out. I'm using the updates that match media/title id with what games I have. I've tried this with Horizon and XTAF. What's strange is using XTAF last year when I needed to patch Skyrim worked fine and I'm doing it the same way now. I'm wondering if recent firmware updates are causing issues. *-)
     
    KRISCUBE likes this.
  7. shahabnice

    shahabnice New Member

    Joined:
    Sep 2, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Rasht, Iran
    Horizon has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
    why this error?
     
  8. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
  9. shahabnice

    shahabnice New Member

    Joined:
    Sep 2, 2012
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Rasht, Iran
    Tnx:)
     
  10. rooster1973

    rooster1973 New Member

    Joined:
    Mar 8, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Does anyone know why title updates aren't working for some? I have a flashed console and am trying to add the latest title update for Disney Infinity to get the latest Toy Boxes (Region Free) but it wont work via any method or USB or HDD. Any help would be appreciated.
     
  11. xXTacoGuyXx

    xXTacoGuyXx Addict

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    272
    Likes Received:
    18
    Location:
    South West Australia
    Try the top, region free one.
    Browse
     
  12. shaun1969

    shaun1969 New Member

    Joined:
    Apr 10, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    1
    do u need tō be on line whin you r useing horizon cuse i have a acc and all but it will not sing in or nouthing i have unstell it and re download it but still and the tu for minecraft that are in here do not work it will only down load 12.3 mb then it stops can some one help me out pleas
     
  13. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
    You need the new version of horizon to login.
     

Share This Page