Left 4 Dead Demo [Exclusive Early Download]

Discussion in 'Games' started by InsaneNutter, Nov 8, 2008.

  1. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,400
    Likes Received:
    2,758
    Location:
    Yorkshire, England
    The Left 4 Dead demo is available to anyone who pre orders the game on Steam, however those of us who wish to try the game out before pre ordering have to wait another week for the demo.

    However Digiex has managed to obtain the demo early for those of you wishing to try it then pre order, check below for download links.

    Download Links:

    Download Left 4 Dead Demo

    About the game

    From Valve (the creators of Counter-Strike, Half-Life and more) comes Left 4 Dead, a co-op action horror game for the PC and Xbox 360 that casts up to four players in an epic struggle for survival against swarming zombie hordes and terrifying mutant monsters.

    Set in the immediate aftermath of the zombie apocalypse, L4D's survival co-op mode lets you blast a path through the infected in four unique “movies,” guiding your survivors across the rooftops of an abandoned metropolis, through rural ghost towns and pitch-black forests in your quest to escape a devastated Ground Zero crawling with infected enemies. Each "movie" is comprised of five large maps, and can be played by one to four human players, with an emphasis on team-based strategy and objectives.
    New technology dubbed "the AI Director" is used to generate a unique gameplay experience every time you play. The Director tailors the frequency and ferocity of the zombie attacks to your performance, putting you in the middle of a fast-paced, but not overwhelming, Hollywood horror movie.

    Left 4 Dead will be released worldwide on PC and Xbox 360 this November.
    • Addictive single player, co-op, and multiplayer action gameplay from the makers of Counter-Strike and Half-Life
    • Versus Mode lets you compete four-on-four with friends, playing as a human trying to get rescued, or as a zombie boss monster that will stop at nothing to destroy them.
    • An advanced AI director dynamically creates intense and unique experiences every time the game is played
    • 20 maps, 10 weapons and unlimited possibilities in four sprawling "movies"
    • Matchmaking, stats, rankings, and awards system drive collaborative play
    • Designer's Commentary allows gamers to go "behind the scenes" of the game
    • Powered by Source and Steam

    How to Install and Play


    Run the installer
    Go in to the folder where you installed the game and run the Left 4 Dead.bat file
    Now enjoy then go and pre order on Steam

    [​IMG]



    1. Unpack
    2. Overwrite the english survivor folder with the russian survivor folder in - Left 4 dead demo/left4dead/sound/player
    3. Play the demo in english!

    Patch by Smiledgamingfreakz

    How to play over LAN/Hamachi

    1) Install hamachi
    2) All players must be on the same subnet class C
    3) Hamachi must be set as primary network adapter in advanced settings in control panel/network cnnections

    The advanced peer menu is used to configure per peer settings in Hamachi.

    HOST:

    Go to Hamachi : Preferences: Window to turn on the menu.
    Right Click the peer whose settings you'd like to edit.
    Go to Advanced...

    The menu will show your local Hamachi IP and nickname.
    You will see settings for Peer VPN alias

    EG. Your Hamachi IP is 5.69.127.35 and you have a friend that has 5.110.166.143.
    To keep his IP in the same class as yours, just enter your Hamachi IP at his peer VPN alias,
    adding an extra unit (5.69.127.36).

    It's a good thing for all users to use the same aliases so you don't have any conflicts!

    Now, when is ready, open your bat file and add -console, save it.

    Now launch a game with a .bat file.

    In the console type : sv_lan 1 then net_start then map and press TAB key and chose
    the 1st map on the list.

    The game will start, now the others players must connect to the server with command
    connect your hamachi IP.
     

    Attached Files:

    Last edited by a moderator: Jun 18, 2009
  2. Trebor

    Trebor Dolphin Fan

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    47
    Location:
    West Yorkshire
    Yes preoder it on Steam if you're into any Valve game like Counter Strike or Team Fortress 2. If you like Zombies then prepare to be overwhelmed (by the zombies that is :P).
     
  3. RedBear

    RedBear New Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brisbane/Australia
    Woo, thanks for this upload, this is exactly what i was looking for :). My net download quota gets reset tomorrow and i wanted to use up the remaining for this month on the demo (cause the non-pre demo comes out on tuesday and that would just eat away at next months, i only get 20gb), so i could work out whether to get it when the full game releases.

    Thanks for sharing this :D. Now i just hope it works;)
     
  4. sogrurr

    sogrurr New Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I need help...

    When I start up the game All i get is a black screen, I can hear the Valve intro things, then the L4D music. I don't know what to do, cause all I get is a black screen, and I can see my mouse cursor.
     
  5. MikkelPixel

    MikkelPixel Resident

    Joined:
    Nov 5, 2008
    Messages:
    129
    Likes Received:
    6
    Location:
    AUckland
    graphics card perhaps?
     
  6. RedBear

    RedBear New Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brisbane/Australia
    Dam it, the download cut off at 948mb... how big is it meant to be?? There isn't a whole lot i can do to rectify that is there?? I'll just have to re-dl it?

    :edit:

    HAH! I worked it out, I DL'd the torrent file then chucked the incomplete file from the FTP download into its data, and it just picked up where it left off. Awesome, i totally didn't know you could do that, but i suppose it makes sense. I just hope the data isn't corrupted :S. But oh well, worth a try i guess.
     
  7. shortone2

    shortone2 New Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    is there anybody outthere who wanna play this game via hamachi with me ? i hate it to play this game in singleplayer mode. icq 304001530
     
  8. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,400
    Likes Received:
    2,758
    Location:
    Yorkshire, England
    It should works fine, most torrent clients are smart enough to fix anything that gets corrupt.

    Good idea you had too (Y)
     
  9. RedBear

    RedBear New Member

    Joined:
    Nov 9, 2008
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Location:
    Brisbane/Australia
    Ok so it all worked fine, but i have one more question and if it can't be fixed then it doesn't matter, but i thought i would try. So the game ran, but the in game voice audio is in russian...

    I tried this from the help section for the torrent on piratebay. (as others are having the same problem i think)

    "Windows Registry Editor Version 5.00
    [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Valve \ Steam]
    "Language" = "english"

    in a .reg file, and it ran properly but didn't change anything (i assume this was for changing text??) Regardless it didn't fix the audio.

    Is there a way to alter this?? Some manner of file in the L4D folder i can change? I had a quick browse but nothing jumped out.
    If not then like i said its not the end of the world, no harm in trying tho :)

    Thanks again for the share, it's going to be great to get on and play it (i have to finish some study first, social psychology *yawn*). Glad i was able to use this months quota as well. :) Looks like its going to be a blast.
     
  10. wild514

    wild514 New Member

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    How do you set the hamachi as primary network adapter on windows vista and xp? I used to be able to just disable my regular network and re-enable it after a few seconds, and hamachi would be set as primary, but since I updated to 1.0.3.0 so I can use the "advanced" option to configure per peer setting, that trick won't work, once my regular network is re-enabled it switches that to primary.
     
  11. Xiphos666

    Xiphos666 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    the game intro starts up fine and then when it gets to the welcome screen, when the music plays and there are zombies walking in the background, i cant do anything after that.
     
  12. Xiphos666

    Xiphos666 New Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    nevermind i figured it out. also why is it in french?
     
  13. Trebor

    Trebor Dolphin Fan

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    1,240
    Likes Received:
    47
    Location:
    West Yorkshire
    NO idea Xiphos666 as I preordered the game and downloaded the demo early properly. If that's something that's bothering you, you can now download the demo from Steam or anywhere else without having preordered now.
     
  14. Johnson

    Johnson New Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello, i'm new here...8-)

    I missed the actual demo release and now the demo download isn't on Steam anymore. So i have resorted to Torrents, like this one.

    I have downloaded the L4D demo and the other file.
    [​IMG]

    The next step is to execute the setup right? Well, the problem is that it auto installs in my C: Drive and i only have 6gb. 6gb should be fine, but everytime i install it, i lose around a gb of memory and nothing happens. When i operate the second file (the first file in the first image) it just reinstalls the setup again and i get less and less memory.
    [​IMG]

    So, i don't know whats wrong, but i'm guessing the setup isn't working right. I really don't want to reinstall the setup because it takes me 5 hours to install it. Probably because of where its been uploaded.

    Does anyone know whats going wrong? Also, does anyone know how i can "merge" my two drives, i don't want to try anything because i usually end up screwing something up.

    Cheers (D)
     
  15. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,400
    Likes Received:
    2,758
    Location:
    Yorkshire, England
    You can merge your two partitions by right clicking on my computer and going to manage, here find disk management.

    In here you should see the partitions on your hard drive, simply right click on your D:\ partition and click delete volume (YOU WILL LOOSE ANYTHING ON IT, BE WARNED, Make a backup.) now right click on the C:\ partition and expand it so it uses up all the free space.

    That will work fine if both drives are partitions on the same two hard drives, if there two separate hard drives that won’t work.

    Do you mean it took you 5 hours to download it? If it took 5 hours to install something is wrong there.

    Once installed did you go to the folder where you installed the game and run the Left 4 Dead.bat file?

    If you did that and nothing happens you either don’t have enough free hard disk room which is causing the game problems or your graphics card is not supported by the game, do you know what graphics card you have?
     
  16. Johnson

    Johnson New Member

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I hate to say this, but i'm pretty stupid compared to most computer geeks.

    As for the partition parts, is there a way to check if they are two separate hard drives without disassembling my laptop, i'd probably forget how to put it back and end up breaking it.

    Yea, the estimated time for download was like 3 hours 15 minutes, but my x/KB kept going from 40-120. Its probably where you uploaded it... because i've gotten more KBs from speedyshare.

    To install it, i have to open the setup (the demo.exe), once i open it, it installs 8? files in my TEMP folder which add up to like 1-2gb and they don't do anything. I've searched everywhere and there are no more files, each of the files has a weird combination of letters and numbers. I deleted them and i'm not too eager to reinstall them.
    When i run the demo.exe, nothing pops up, it just installs those 8 files in my C: Drive automatically. I can't even see it unless i refresh My Computer and see the actual GBs going down.

    I'm guessing this is my specs:
    [​IMG]

    I heard intel sucks, but i wouldn't know how to change it even if i wanted.
     
  17. xvkoolx

    xvkoolx New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    How Do U Do That?? I Just Open And The Game Starts... I Use VISTA So Please Help !! Ty :) (xx)


    Admin Edit: You don't need to quote the entire first post.
     
  18. xvkoolx

    xvkoolx New Member

    Joined:
    Dec 10, 2008
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Srry =S I Just Tried to do that part... but nvm i have an easier way... go to...
    Options=Keyboard/mouse then go to ENABLE Devoloper Console :)
     
  19. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,400
    Likes Received:
    2,758
    Location:
    Yorkshire, England
    Thanks for the Tip, that works well too :) Glad you got there in the end.
     
  20. inch44

    inch44 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    k i got it installed the thing then i dont see where to click start game no shortcuts or anytihng
     

Share This Page