need help with bit torrent download?

Discussion in 'Computer and Technology Discussion' started by deathed, Jun 18, 2010.

  1. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    i downloaded resident evil 2 from this site. what do i do to play it. do i put it on blank disc? what the fudge do i do?*-)
     
  2. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    Is it completely downloaded or is it still downloading?
     
  3. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    its completely downloaded.
     
  4. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    If you don't have it you need to download WinRAR here. Then unrar the file. You can mount the image with daemon tools lite or burn it to a disc.
     
  5. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    thanks, ill give it a try.
     
  6. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    wich wirar do i use?
     
  7. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    If your PC is 32 bit then download WinRAR x86 (32 bit) 3.93, if its 64 bit then download WinRAR x64 (64 bit) 3.93.
     
  8. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    thanks. if i have anymore questions or problems then i will post later tomarrow and hope one of you are here again. thanks again friend. :-)
     
  9. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    @dark scyth. it took a while to figure out but i got it, it works. thanks. :-)
     
  10. Scarface0415

    Scarface0415 Banned

    Joined:
    Jun 19, 2010
    Messages:
    130
    Likes Received:
    9
    Location:
    WT,NY soon to be GA
    I was just gonna say burn it to a disk and load it up
    but anyways
     
  11. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
    For which system ? Console or Computer ? more details !

    -Edit- You can mount the .Iso of the game with Daemon Tools, OR you can extract the game .Iso with Isobuster. < If u have a game .Iso
     
  12. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    @wandsbek. its my wireless labtop. and i got the game, now i cant save. i use the ribbons on the typewriter and it never saves. this sucks. what to do what to do?
     
  13. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    When you try to save using a ribbon does it give you an error or does it actally say that its saved?
     
  14. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,797
    Likes Received:
    3,571
    Location:
    Yorkshire, England
    It could be to do with the game having no permission to create / modify files.

    On the shortcut to load the game up, right click and select run as administrator and see if that helps.
     
  15. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
  16. deathed

    deathed Member

    Joined:
    Jun 18, 2010
    Messages:
    17
    Likes Received:
    0
    Location:
    el cajon, california
    i am using windows 98. its still not working. in the game, it says saved everytime. then when i leave the game and come back to it, all progress is gone from the saved files. im getting pretty fu##ing great at the police station by now with all this experience. plus i get the rocket/gernade launcher in the first storage bin. awesome weapon that no monster can defeat, sweeeeeeeet. anyway, i still cant save. oh well. ill figure it out eventually or i will buy the pc version if this is possible.
     
  17. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
    Im sure, google could help you more !
     
  18. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    Its an original rip of the ISO so I highly doubt buying the game would help, unless you buy it for a console like PS1. I'll probably tinker with it in a few and see if I get the same problem.
     
  19. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
    Try "Windows 95"

    10 sec google.:

     
    Last edited: Jun 25, 2010
  20. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,594
    Likes Received:
    459
    If its an exact rip of the ISO then buying the game won't help at all. Oddly enough when I posted above it never showed up, accidental double post.
     

Share This Page