Red light X360 slim after 2.0.12597.0

Discussion in 'News and Article Submission' started by Mr.NightmareTM, Oct 16, 2010.

  1. Mr.NightmareTM

    Mr.NightmareTM Addict

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    344
    Likes Received:
    18
    Location:
    Leeds, West Yorkshire
    Someone got the Red light on X360 slim

    I guess this dashboard is dangerous, my friend also encountered the same error on his xbox 360 slim. Be aware that this could damage your xbox 360. My xbox is safe btw I dont have a slim :)
     
  2. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,592
    Likes Received:
    458
    I'm surprised this hasn't happened to me as I constantly have to keep canceling the update and trying again because i'm using my laptop to connect to live. It likes to be nothing less then a total bitch. I can download demos and things like that insanely fast but a 90MB update takes forever and sometimes stops in the middle. I also am in the preview program but the 360 isn't a slim.
     
  3. Mr.NightmareTM

    Mr.NightmareTM Addict

    Joined:
    Sep 19, 2010
    Messages:
    344
    Likes Received:
    18
    Location:
    Leeds, West Yorkshire
    This is DANGEROUS!

    I also use a laptop to connect to XBL and it is an absolute bitch +1
     
  4. Corona

    Corona Addict

    Joined:
    Sep 1, 2010
    Messages:
    576
    Likes Received:
    167
    hey klade may you get on im its not 4 dump just to talk thx
     
  5. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,592
    Likes Received:
    458
    I can agree with that one.
     
  6. Jourdan Cameron

    Jourdan Cameron Resident

    Joined:
    Aug 21, 2010
    Messages:
    122
    Likes Received:
    16
    It's really a dumb idea you say? Crap, I've been stuck with a laptop for an eternity...
     
  7. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,249
    Likes Received:
    3,344
    Location:
    Yorkshire, England
    I used to also use a laptop to connect my 360 to Xbox Live... that didn't work out too well a lot of the time. After that I used to run a 25 meter Ethernet cable upstairs when I wanted to play on live, that wasn't really the safest thing to do though.

    Finally I was allowed to wire the house up with network points. So we now have a network point in my room with a switch connected to it. We have one in the living room for the meda center, one in the dining room for the parents PC and finally one in the kitchen for a modded Xbox running XBMC to stream media to the TV in there.
     
  8. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
    This isn't a RRoD, it's a system error.
     

Share This Page