Xbox 360 Optional Media Update Download

Discussion in 'Libxenon Homebrew / Jtag & Reset Glitch Content' started by InsaneNutter, Dec 7, 2009.

  1. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    Here is the Optional Media Update that will allow your Xbox 360 to playback MP4, Divx and XviD.

    This will only work on jtaged or RGH consoles that are running a hacked kernel / dashboard.

    How to use:

    Open \Content\0000000000000000 and then copy the \FFFE07DF\00000002 folders inside there.

    This will not run from a CD / DVD or work on a non jtag hacked console.

    Download:

    Download Xbox 360 Optional Media Update (New in December 2011)

    Older update:

    1) Rut both files through Yaris Swap then copy it to \Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 on partition 3 if your Xbox 360’s hard drive.

    Remember do not just dump the content folder of this on your Xbox 360’s hard drive otherwise it will overwrite everything else.

    Download the Optional Media Update (Old Dashboard, any before 13604 i think)
     

    Attached Files:

  2. zoli.96

    zoli.96 New Member

    Joined:
    May 23, 2009
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Could you tell me what is jtag?
     
  3. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    Basically It’s a hack for the Xbox 360 that lets you run your own code on the console, with this hack you can now run a patched dashboard that has a lot of the security checks removed.

    Because a lot of the security is removed from the dashboard you can use console locked content such as this optional media update.

    As this is console locked it will only work on the console that originally downloaded it or a hacked console.

    Hope that helps.
     
    KRISCUBE and UntilDeath333 like this.
  4. danked

    danked Active Member

    Joined:
    Dec 10, 2009
    Messages:
    32
    Likes Received:
    4
    thanks a lot
     
  5. gingeee85

    gingeee85 Member

    Joined:
    Feb 9, 2010
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    cheers mate been loking for this everywere
     
  6. mr_jinxy

    mr_jinxy Member

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    9
    Likes Received:
    1
    I just wanted to say a big thanks for posting this info ive been looking for 2 hours trying to find this solution. I had to join the site to post a reply and say thanks Im now streaming a 1TB usb hd trough my xbox its like having movies on demand around here jatgged boxes rule. This looks like a great site im gonna have a look around it now Thanks again InsaneNutter
     
    KRISCUBE likes this.
  7. mairaj

    mairaj New Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    is this work with usb? e.g if I am update this with usb? and copy all contents in root of usb? or make a folder like Content\0000000000000000\FFFE07DF\00000002 in usb?

    please help me out
     
  8. mairaj

    mairaj New Member

    Joined:
    Apr 27, 2010
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    and how to update is using Yaris Swap?, can I use Yaris Swap on my laptop? or I have to install it in Xbox 360?

    Note: I don't have hard drive for xbox 360

    Please help
     
  9. Michael_T

    Michael_T Addict

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    840
    Likes Received:
    278
    Thanks . This will be handy .
     
  10. LeeClynch3

    LeeClynch3 Resident

    Joined:
    Apr 6, 2010
    Messages:
    163
    Likes Received:
    5
    If you have the new update that uses memory sticks as memory cards you could try dumping to a unknown folder and then copy it to the hard drive mate or if you have internal memory on the xbox arcade you can copy to that
     
  11. Mr Dymize

    Mr Dymize Member

    Joined:
    Apr 12, 2011
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Location:
    Cape Town, South Africa
    Why won't this work on Non-Jtagged 360s?
     
  12. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    It has DRM and a non Jtag has to obtain a licence to use it from Xbox Live.
     
  13. Michael_T

    Michael_T Addict

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    840
    Likes Received:
    278
  14. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    Not at all, a legit console would need to download this from live its self to get a licence as I said.

    He said a "Non-Jtagged" Xbox 360, aka one that is not Jtag hacked. Running it through Yaris Swap or XM360 will do nothing for him except corrupt the content.
     
  15. Michael_T

    Michael_T Addict

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    840
    Likes Received:
    278
    You're right , sorry .
     
  16. ghost98

    ghost98 Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    @InsaneNutter, will this codec works on any dashboard version? Mine 12625..

    Thanks
     
  17. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    Yes i believe it should work on that version.
     
    ghost98 likes this.
  18. ghost98

    ghost98 Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Wow...a quick response...

    Thanks bro... Will try today....;)
     
  19. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    10,517
    Likes Received:
    2,780
    Location:
    Yorkshire, England
    Ive not had to download a new version on my legit console for years now, so as it works on that with the new dash you should be fine on 12625, just YarisSwap it as instructed and your set.
     
  20. ghost98

    ghost98 Member

    Joined:
    Jun 13, 2011
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Edited... Understood now, YarisSwap to unlock the protection in codecs.

    Thanks
     
    Last edited: Jun 13, 2011

Share This Page