360 Arcade Question - Yaris Swap Related

Discussion in 'Console Help Center' started by Bob Schaus, Mar 9, 2012.

  1. Bob Schaus

    Bob Schaus Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    I was just curious whether or not a yaris swapped xbla game would:

    1) flag a retail console for a ban

    2) Still work as a demo without issue

    3) not work at all

    Thanks
     
  2. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,592
    Likes Received:
    458
    Either 2 or 3. The Yaris Swap method is only effective for Jtag and RGH consoles.
     
    Bob Schaus likes this.
  3. Bob Schaus

    Bob Schaus Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    cool, i plan on yaris swapping my xbla's that i have on my retail system so that i can also use them on my jtag using a usb thumbdrive. was just worried that accidently selecting them on my retail would get me banned as i also use the thumbdrive to store some dlc's and profiles/gamertags.
     
  4. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,854
    Likes Received:
    1,281
    Location:
    The Matrix
    Yaris swapped xbla show up as corrupted on retail consoles.
     
    Bob Schaus likes this.
  5. Bob Schaus

    Bob Schaus Active Member

    Joined:
    Feb 26, 2012
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Location:
    Canada
    thanks for the clarification rick550. This is good to know moving forward
     

Share This Page