."disc not supported" error

Discussion in 'Console Help Center' started by Dane Lackhart, Dec 6, 2011.

  1. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .got this error after trying to play AC Brotherhood.

    .can someone help me?
     
  2. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,157
    Likes Received:
    3,317
    Location:
    Yorkshire, England
    I presume your AC Brotherhood is a downloaded game?

    If so you need to wait for LT+ 3.0.
     
    Dane Lackhart likes this.
  3. xXTacoGuyXx

    xXTacoGuyXx Addict

    Joined:
    Sep 18, 2011
    Messages:
    272
    Likes Received:
    18
    Location:
    South West Australia
    If it IS on a retail disc, i'm guessing you may have already updated to Dashboard 14696 or any 14XXX dashboard. If so, then just wait till the official update and it may fix it. I have heard of this happening to retail discs with the 14XXX beta dashboard.
     
  4. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .well, will just wait for it then.
     
  5. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .currently on kernel 13599
     
  6. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,157
    Likes Received:
    3,317
    Location:
    Yorkshire, England
    Humm it should work then (i think), did you patch the game in ABGX?
     
  7. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .i just bought the game and i do not know if its patched already. do you think it will fix it?
     
  8. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .i tried another AC Brotherhood cd, still the same problem occur. what am i missing here?
     
  9. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,157
    Likes Received:
    3,317
    Location:
    Yorkshire, England
  10. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .currently on lt 2.0 and 13599. can i still play backups after updating to this dash? or do i need to reflash again after updating?

    .sorry for the noob questions.
     
  11. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,592
    Likes Received:
    458
    All XGD2 with 2.5AP checks and all XGD3 games get this error. You'll just have to wait until LT3.0 comes out. Of course you'd need to re burn the games too. I know using the latest title updates work with making XGD3 titles playable, not sure if it works with the XGD2 titles that have AP checks.
     
  12. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .i see. well do you think upgrading my dashboard can help me play xgd2 with 2.5ap games? .im currently on 13599. and if i upgrade will i need to reflash again?
     
  13. Michael_T

    Michael_T Addict

    Joined:
    Dec 21, 2009
    Messages:
    836
    Likes Received:
    296
    Yes .
     
  14. Dane Lackhart

    Dane Lackhart Member

    Joined:
    Nov 13, 2011
    Messages:
    24
    Likes Received:
    3
    Location:
    Mandaluyong, Philippines
    .yes to "reflashing" sir? or are you talking about the game?
     

Share This Page