Profile Saves

Discussion in 'Console Help Center' started by Elricmon, Feb 7, 2010.

  1. Elricmon

    Elricmon Elite Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Location:
    New New York :D
    I accidently erased the file case containing the profile data, but I still got my old saves. Is there any way to migrate the saves in order to make them work?:S I lost a lot of data (I had completed the solo tour in Rock Band, almost 45 hours on Blue Dragon, 3 managers on Fifa 09, and a lot more:'(. I had almost 3500 G on achievements)
     
  2. xzKinGzxBuRnzx

    xzKinGzxBuRnzx The Feature Man

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    1,875
    Likes Received:
    1,238
    Location:
    Space
    What do you mean? Are you trying to get the game saves to work on another profile?
     
    Elricmon likes this.
  3. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,112
    Likes Received:
    3,307
    Location:
    Yorkshire, England
    Yes, in the Content folder you have other folders which contain the saves for your other profiles

    [​IMG]

    Workout the folder ID of your new profile, then dump the saves from your older profile in to the folder that contains your new profile.

    You worn't get all the achievements back but your saves should still work.
     
  4. Elricmon

    Elricmon Elite Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Location:
    New New York :D
    I change the name of the profile ID to match the old one, is that what you mean?
     
  5. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,112
    Likes Received:
    3,307
    Location:
    Yorkshire, England
    I mean copy all the old saves from the old profile id folder in to the new profile id folder.
     
    Elricmon likes this.
  6. Elricmon

    Elricmon Elite Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Location:
    New New York :D
    yes, but i also have to change the new one's id to become the first one, right? and erase the old one
     
  7. Elricmon

    Elricmon Elite Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Location:
    New New York :D
    InsaneNutter, I tried what you said, but only PGR3 recognized the save and loaded it. DMC4 says you're not allowed to use other profile saves. The other games all tell me the save games are corrupt and can't load....
     
  8. Dark Scyth

    Dark Scyth Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2009
    Messages:
    2,592
    Likes Received:
    458
    You have to modify the gamesave in order for it to work on the new profile. So you would have to load the file on something like Modio (sorry can't think of any other programs that would do the same). Load the save and then a profile ID should be there. So say your old profile is 000 and the new one is 001, then you would change the profile from 000 to 001 (Example). Then after that you need to re-hash and resign, I think Modio can but if not then download the Hash Block Calculator. Back up your gamesaves in case you were to mess up in any way.
     
    Elricmon likes this.
  9. Elricmon

    Elricmon Elite Member

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    89
    Likes Received:
    1
    Location:
    New New York :D
    ~EDIT:I tried this method and it really works!! Many Thanks Dark Scyth, I even recovered some achievements: After loading, I got all the achievements on DB: Raging Blast and AC. Thanks you too, InsaneNutter and King Burn, for always being the ones to help!
     
  10. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,112
    Likes Received:
    3,307
    Location:
    Yorkshire, England
    If you ever do what Dark Scyth suggests read this old thread here, it covers resigning / rehashing saves too.
     

Share This Page