Updated Xbox 360 bricked

Discussion in 'Console Help Center' started by mcboo, Jan 25, 2021.

  1. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    Hello i need help. I updated my xbox 360 yesterday but after update it didn't start. How to fix this please tell me.
     
  2. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    Was this a Jtag / RGH hacked Xbox 360, a normal Xbox 360? how did you update it?
     
  3. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
  4. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    Unfortunately using a newer system update to restore the kinect data will brick a Jtag / RGH.

    What happens when you power the Xbox 360 on with the DVD eject button? if it boots in to Xell you can flash a hacked nand backup and the Xbox 360 working again.
     
  5. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    yes it is launching xell
     
  6. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    and how to do it?
     
  7. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
  8. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
  9. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
  10. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    The other option is to take the console back to who ever modded the console and ask them to help, they will have the hardware to re flash it for you.
     
  11. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    ok so I got a network cable and when I connect it to Xbox 360 it is giving me IP address 192.168.1.99. when I try to write this on chrome it didn't load.
     
  12. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    The device with Chrome on needs to be on the same network as the Xbox 360 (both connected to the same router)

    Also add http:// before it, so http://192.168.1.99
     
  13. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    it
    it didn't work either
     
  14. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    What is the IP of the PC / Laptop you are using Chrome on?
     
  15. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    how to see it
     
  16. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    That's your internet ip address, which will be different to your IP address on your home network. I want to know your local ip address of your PC / Laptop on your home network.

    Open Command Prompt and type ipconfig /all you should then see something like this below:

    [​IMG]

    Its the IPv4 Address I want to check.
     
  17. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    192.168.1.17
     
  18. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    Your Computer and 360 should be on the same network then, what happens when the 360 has Xell loaded and you type ping 192.168.1.99 in command prompt?
     
  19. mcboo

    mcboo Member

    Joined:
    Jan 24, 2021
    Messages:
    23
    Likes Received:
    0
    Location:
    Ulaanbaatar, Mongolia
    it is saying
    Pinging 192.168.1.99 with 32 bytes of data:
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.
    Request timed out.

    Ping statistics for 192.168.1.99:
    Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),
     
  20. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,715
    Likes Received:
    3,508
    Location:
    Yorkshire, England
    I suspect the 360 is not actually connected to your network, looking at your router is their any indication that it is?
     

Share This Page