1. Welcome to the Digiex Download Center, you are welcome to download anything you like here, no registration is required! We offer direct download links with no captchas or wait times.
    We do our best to ensure no content infringes copyrights, and provide a DMCA Takedown Request Form to request the removal of content from Digiex

Marvel Ultimate Alliance 2 Character & Mission DLC Download (Delisted from Live)

Discussion in 'Delisted Marketplace Content' started by InsaneNutter, May 19, 2011.

  1. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    is there a more recent title update for marvel ultimate alliance 2
     
  2. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
    Have you patched your default.xex? if you have title updates will not work. you need a clean default.xex.
     
  3. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    ok its just cable and black panther that the game reboots itself on I hope that there is a patch or something that can be used to get them working correctly. so far they freeze the game or dont show up on the health and energy bar screen just the hero previously played with at the times picture that sucks no cable or black panther picture by the health screen
     
  4. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    how do you get a clean defualt.xex and where would I find the defualt.xex I know xex menu but where hdd 1
     
  5. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    ok the problem may be title updates that need to be read however i cant go online with my jtag so that the title updates that I put in my cache can be read I dont know how to go online or havent tried
     
  6. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    more specific

    could you be a little more detailed as to where I would find my default.exe on my jtag and how to clean it if it was patched because I dont think the title updates are working at all any more help please
     
  7. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    This content simply freezes your xbox during the game if you use cable or the black panther any ideas as to how you can avoid this glitch
     
  8. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    Could you reupload the content for the character and sim mission pack nutter because it seems that cable and Black panther will freeze the xbox? Like the dlc was bad! I have a friend who can play as black panther and cable just fine and he never had his game freeze he downloaded the content from the marketplace though?
     
  9. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
    If the content will unzip / unrar with no errors then its exactly the same as the only copy of the content you have.
    Maybe you can get the content off your friend and see if it works for you? that way we can determine if this copy as a problem or if its some other reason why its not working.
     
  10. Blackzero3579

    Blackzero3579 Member

    Joined:
    Jun 3, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    yeah man the content needs to be reuploaded the juggernaut pack works fine however the character and sim mission or more awesome characters does not? the two characters cable and black panther make the game freeze and their portraits are not displayed!
     
  11. Karen Hall

    Karen Hall New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Is it possible to use a save game instead of this method? Still enjoy playing that game, so thats why i'm curious to find a way to get the dlc.
     
  12. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
    Nope its only for Jtag or RGH hacked 360's, only option is to mod your console to play it.
     
  13. Karen Hall

    Karen Hall New Member

    Joined:
    Dec 25, 2011
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Oh ok, so someone else save wouldn't work either?
     
  14. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
    Nope as your console needs a licence to use the DLC, hacked 360 can get around this requirement however a non hacked 360 can't.
     
  15. greensleeves8734

    greensleeves8734 New Member

    Joined:
    Jan 2, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Stop complaining people! everybody bitching should shut it and insert foot. as for you insane nutter ive been waiting for nearly 2 years to get this dlc. i finally worked and paid my dues and bought a jtag. this content works fine! ive tested every character with a 100% success rate. I've known about this content on this site for quite some time and dreamed of the day id get to play carnage, i doubt the fun ever stops now! insane nutter i owe you money, if youre okay with it id like very much to set up an agreement with paypal, you earned it and deserve it!
     
  16. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
    Its nice to see a comment actually saying it works!

    There's no need to paypal me anything, just enjoy the DLC :)

    Ive not really been keeping up to date with DLC / Arcade games, however if anymore stuff have been desisted get in touch and ill try get it on here.
     
  17. Diego Oliveira

    Diego Oliveira New Member

    Joined:
    Mar 30, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Just me or the Character & Sim Mission Pack and More Awesome Characters have the same file inside?
     
  18. Robschernaut

    Robschernaut Member

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Germany, Saarland
    Hey, first thanks VERY much for the conent. This seems to be the only opportunity for eternity to get those DLC's. Now, unfortuantly, it doesn't work on my Jtagged X-Box 360.
    I followed all the steps. I've downloaded the files, I unlocked them with Yarisswap, and I've put those files in the right content folder (using XeXMenu), the way it should be. But I can't see any of the DLC characters in the character selection menue. What have I done wrong? Could it be my version of the game? My game readme says that the game is ItPrepatched, stealth image + iXtreme compatible and region free.
    I just want to play as the Juggernaut, im a big comic fan of him. It's not even half of the fun playing not as the juggernaut biatch(6)...hell yeah...i don't know... i just need a bit help :/:'(...I would almost say this game has been the only reason for me to buy a jtag and not a normal xbox
     
  19. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,467
    Likes Received:
    3,433
    Location:
    Yorkshire, England
  20. Robschernaut

    Robschernaut Member

    Joined:
    May 25, 2012
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Location:
    Germany, Saarland
    First, thanks VERY much for your quick answer. You seem to be the only person on the WWW who can help me ^^

    Ok, i copied the file in the cache folder using XeXMenu, it still doesn't work.


    "You need to unzip this file and put it inside the cache folder on Partition 3 of the x360 hard drive.

    To do this you will need a way to connect the x360drive to the PC such as the Microsoft Transfer Kit or Datel Xsata.

    This tutorial will explain how to access the Xbox 360’s hard drive with Xplorer 360......"

    I didn't use Microsoft Transfer Kit or Datel Xsata, but I don't think it has something to do with the programme i used. The files are all in the right folders. The update is in the cache folder.

    May I ask which version you use? UK oder US? Some while ago I've been reading that...hm lets say the "UK DLC" doesnt work with the "US Game", as well as the "US DLC" is incompatible with the "UK Game". It maybe has something to do with that?


    Edit: I am not connected to the internet or X-box live with my console. May this cause some problem??


    Edit 2: My Dashboard is 3.0, Freeboot is 14719. This may cause problems?

    Is this title update you posted PAL (are the DLCs PAL? And what means PAL exactly?) or NTSC (it has something to do with the region...doesnt it?). My game is region free.
     
    Last edited: May 27, 2012

Share This Page