Minecraft Version Tool [Windows, Linux, Mac]

Discussion in 'Digiex Minecraft Server' started by xzKinGzxBuRnzx, Dec 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jessenic

    jessenic Minecraft Guy

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    77
    Location:
    Finland
    Modding is possible. If you want to install mods to minecraft, install them to C:\Program Files\mcvtool\minecraft.VERSION.jar instead
     
  2. Harrison

    Harrison New Member

    Joined:
    Jan 19, 2011
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    it tells me routing to it has been disallowed...
     
  3. jessenic

    jessenic Minecraft Guy

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    77
    Location:
    Finland
    Run the modder or archiver as administrator
     
  4. molemole

    molemole New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    any major news on the server?
     
  5. jessenic

    jessenic Minecraft Guy

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    77
    Location:
    Finland
    Please, could you try the alternative version?
     
  6. edgedonkey

    edgedonkey New Member

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Question.

    I am on a Mac running OS X, and I want to install mods into the launcher. I put the mod (specifically mocreatures) in the user folder, but it didn't work. can anyone explain to me exactly what I should be doing?

    Thanks,
     
  7. xzKinGzxBuRnzx

    xzKinGzxBuRnzx The Feature Man

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    1,875
    Likes Received:
    1,240
    Location:
    Space
    Apply mocreatures to Minecraft then copy the .jar to the user folder.

    Such as, if you installed the suggested mod. Copy the .jar from the mods folder to the user folder then apply the mocreatures to that .jar inside the user folder.
     
  8. molemole

    molemole New Member

    Joined:
    Jan 13, 2011
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    why cant i connect most the time?
     
  9. jessenic

    jessenic Minecraft Guy

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    77
    Location:
    Finland
    You need to use the version changer tool
     
  10. xzKinGzxBuRnzx

    xzKinGzxBuRnzx The Feature Man

    Joined:
    Aug 9, 2008
    Messages:
    1,875
    Likes Received:
    1,240
    Location:
    Space
    I just finished updating my Mac tool. If you're using the old version still just load it up and it will auto update you to this one.

    Its got more features than me perhaps? ;)

    [​IMG]

    Edit: Had a few auto updating issues after releasing it. So if you are already using it and something isn't working correctly.
     
    InsaneNutter likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page