Minecraft Launcher by Digiex.net

Discussion in 'Digiex Minecraft Server' started by jessenic, Jun 4, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. nitvit610

    nitvit610 Resident

    Joined:
    Mar 7, 2011
    Messages:
    102
    Likes Received:
    1
    Location:
    Somewhere you don't want to go.
    If you read the above statement, you will find it says "(that will only work on windows though)".
     
  2. Nimrod

    Nimrod Exotic Vendor

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    1,990
    Likes Received:
    527
    Location:
    London, United Kingdom
    The Main Version (Not the New Beta Windows version) works on Mac and Linux (as well as Windows).

    The problem could be related to free memory? Perhaps try closing some other stuff and try again maybe?
     
  3. Peter Riser

    Peter Riser New Member

    Joined:
    Jan 28, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    How do I intall other mods with this such as the tekkit pack
     
  4. ManselD

    ManselD New Member

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Can i suggest a feature to the launcher, well here it is anyway,
    can you add a feature that allows users to launch different .minecrafts because when i place different jars, like 2 jars have the same mod and more they don't work properly as one is updated more and they use the same folder so they don't work, and i would have to reset my entire .minecraft to get it working and only use one jar at a time then that makes the Digiex launcher useless. thanks for reading (hopefully you implement the feature)
     
  5. Cookie197

    Cookie197 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Problems with launching.

    I have no idea if i am posting this in the wrong place, but... Meh.
    I can't get the .NET launcher to run in 2048MB, it always comes up with two errors.
    Error: Could not create the Java Virtual Machine &
    Error: A fatal exception has occurred. Program will exit.

    Does anyone have any idea as to how i could fix this?
     
  6. WildStyleZx89

    WildStyleZx89 Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Are you running it from a batch file? If so what operating system are you running on? Windows 7 64bit or 32bit ?

    Also if you do run a batch file post the lines you got in there here in this topic. With the other information.
     
  7. Cookie197

    Cookie197 New Member

    Joined:
    Feb 5, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Nope, I don't use a bat, I use the launching icon that the .NET installed. Should I use a bat?
     
  8. WildStyleZx89

    WildStyleZx89 Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    No just wait for either of the admins/mods or jessenic himself to reply to you.
     
  9. kidfool1

    kidfool1 New Member

    Joined:
    Feb 6, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    for some reason i used the jar downloader and downloaded final_1.1.0.jar and it was and invalid jar {it said it was a file and i couldnt open it with archive editor [7 zip] i cant open it or anything what so ever!

    message me or reply to me if you have an answer

    i cant open it or anything nothing at all
     
    Last edited by a moderator: Feb 6, 2012
  10. WildStyleZx89

    WildStyleZx89 Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Dont double/tripple post........
     
  11. Rainbow Dash

    Rainbow Dash Member

    Joined:
    Feb 14, 2012
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Location:
    Equestia
    We may not be able to get indev's i will even upload my indev jar on my own thread
     
  12. Kyle772

    Kyle772 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Can you make it so you can select the folder where it finds the .JARs? I have world edit and previous backups in my bin folder and I cannot remove or change the parent folder where it looks for JARs... :L
     
  13. maxxz6

    maxxz6 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I get Login Failed any help?
     
  14. WildStyleZx89

    WildStyleZx89 Active Member

    Joined:
    Jul 19, 2011
    Messages:
    42
    Likes Received:
    1
    Yea try Minecraft.net for help / password recovery...
     
  15. epicalnoob

    epicalnoob New Member

    Joined:
    Mar 2, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    ok i am also a noob to this and i am having a problem i han download the older versions but cant select them please help me
     
  16. supercity

    supercity Resident

    Joined:
    Sep 3, 2011
    Messages:
    113
    Likes Received:
    15
    Location:
    England
    Step 1: Go to the Launcher and click options.
    Step 2: Click JAR downloader, Then choose a version you want from the dropdown.
    Step 3, Download and wait for it to finish. After this close the download manager.
    step 4 Under your password field, choose from the dropdown wich version you would like
    Step 5..... Enjoy your minecraft and show digiex some love
     
  17. maxxz6

    maxxz6 New Member

    Joined:
    Feb 23, 2012
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    User not premium

    how do i solve the user not premium problem?
     
  18. jessenic

    jessenic Minecraft Guy

    Joined:
    Nov 17, 2008
    Messages:
    276
    Likes Received:
    77
    Location:
    Finland
    What version of the launcher you are using? Windows/Linux/OSX version?

    Buy Minecraft.
     
  19. bilde2910

    bilde2910 New Member

    Joined:
    Mar 14, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Memory Usage

    I don't think is very good, the .NET launcher uses almost 2 gigabytes of memory and that comes on top of the memory Java use to run Minecraft.
    Why does Digiex need this much memory, even when idling?

    I am using Windows 7 Home Premium 64-bit. Here is a screenshot:
     

    Attached Files:

  20. bananapie62

    bananapie62 New Member

    Joined:
    Mar 22, 2012
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    hey for some reason any time i try to mod a minecraft jar, when i load it all that comes up is a white screen. do you have it so it auto-deletes the META-INF? if not how do i get in the jar to self correct it? please fix this.

    Edit: i found where the other versions of minecraft are and when using the mod loader, it does not delete the META-INF folder. when i tried to delete it myself i got this mesage

    'C:\Users\tjb4\AppData\Roaming\.minecraft\bin\final_1.1.jar: The archive is corrupt'

    i will try for more bug testing to see on how to custom fix this problem.
     
    Last edited: Mar 22, 2012
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page