[Xbox 360] Extract demos from the Xbox 360 hard drive

Discussion in 'Xbox 360 Guides' started by InsaneNutter, Apr 19, 2009.

  1. locakert

    locakert New Member

    Joined:
    Jan 11, 2010
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
     

    Attached Files:

    • 8.jpg
      8.jpg
      File size:
      32.1 KB
      Views:
      35,934
  2. Lewie4

    Lewie4 Resident

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    4
    Location:
    Sunderland, England
    My xbox keeps turing off when I try to extract a big file or inject a big file. Im using xsata. Any idea how to stop it turning off?
     
  3. Wandsbek

    Wandsbek Resident

    Joined:
    Jun 21, 2010
    Messages:
    173
    Likes Received:
    40
    Location:
    Hamburg, Germany
    Do you have a Play & Charge Kit ?
    When yes, then turn your 360 off, your 360 will goes in standby mode and will charging your rechargeable battery in your D-pad. In this time you can transfer (extract) the demo to your computer.
     
  4. Lewie4

    Lewie4 Resident

    Joined:
    Jun 24, 2010
    Messages:
    139
    Likes Received:
    4
    Location:
    Sunderland, England

    Does that work? Thanks
     
  5. taint3d5oul

    taint3d5oul New Member

    Joined:
    Sep 4, 2010
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    i dl xplorer 360 and went to partition 3 and it was empty as was partition 0 and only a few files in partition 2? when i used xport 360 i had all my files but i couldnt copy the modded save back onto the hard drive. i'm using a 60gb drive. i'v used the block hash calculator to,

    anyone got any ideas? have i missed something?

    i'm a noob to xbox usually mod on playstation

    cheers
     
  6. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,580
    Likes Received:
    3,459
    Location:
    Yorkshire, England
    If a component / composite or vga cable is not connected to the 360 it will switch off after a few minutes, if you are using a HDMI cable make sure your TV is switched on.


    Are you using the 60gb edition of xplorer 360?

    You need to use the version for the size drive you have.
     

Share This Page