Hack a 250gb, 320gb or 500gb Sata harddrive to work in the Xbox 360 and Xbox 360 Slim

Discussion in 'Xbox 360 Guides' started by InsaneNutter, Dec 8, 2009.

  1. kinggabbo

    kinggabbo Member

    Joined:
    Oct 23, 2013
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Success with WD5000LPVX yesterday. Worked great!!!
     
  2. skaarj

    skaarj New Member

    Joined:
    Oct 29, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have x360 elite (fat), can i just buy official 500gb hdd which is for x360 slim, then take off hdd and put it to my elite? without any use of hddhackr?

    Official 500gb hdd is about same price as WD Scorpio Blue 500gb.
     
  3. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,853
    Likes Received:
    1,283
    Location:
    The Matrix
    Yes.
    Usually the 500gb by microsoft will cost around $110 while a wd 500gb will cost around $50. Maybe you're looking at a hacked wd drive for xbox 360 use. If it's by microsoft, im not sure if those cases for the slim will easily dissemble just incase you have to return it.
     
  4. SolidMercury

    SolidMercury New Member

    Joined:
    Oct 31, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    2
    From previous posts i see some of the WD5000LPVX models are not working..

    Just an update.. Successfully hacked WD5000LPVX-80V0TT0
    Attached the original HDDSS.bin
     

    Attached Files:

    InsaneNutter and Rick like this.
  5. ioda19

    ioda19 New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0

    Same here
    I successfully hacked WD5000LPVX-80V0TT0 friday october 31 2014

    My notes :
    After hacked drive with flashing tool (HddHackr_v1.40), I must needed to create partition 0-2-3 manually with option "C"
    I can't transfered partition 3 with Xplorer360Extreme2. I needed to use Party Buffalo to backup DATA directory and transfert back on new drive manually
    I can use Xplorer360Extreme2 to backup and restore partition 2

    Thanks a lot for this forum (H)

    PS Sorry for my english
     
  6. r3lax1s

    r3lax1s New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Naples,Florida
    Hello everyone, I have flashed many xbox hd for me and my friends, but they are two days that I have trouble flashing two 500GB hd LPVX series.

    This is the error:

    2014-11-03 22.49.12.jpg

    I wanted to ask if I can use on a 500GB hard drive, the file hddss.bin 320gb hard drive.
    In so doing turned it from 500 to 320 GB? Or it is not possible?


    Thanks for the help, and sorry for my broken english
     
  7. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,853
    Likes Received:
    1,283
    Location:
    The Matrix
    What does the drive show up as in the bios?
     
  8. Darkmann

    Darkmann New Member

    Joined:
    Nov 4, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I sign to this forum to say Thank You! Thank You! Thank You! 120 gig Absolutely Fantastic!
     
  9. r3lax1s

    r3lax1s New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Naples,Florida
    In the bios the hd is properly detected, as sata drive.
    However I do not have the ability to set AHCI mode because I have the bios locked.
    But I do not think that's the problem, because I have flashed other hard disk on this computer without problems.
     
  10. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,853
    Likes Received:
    1,283
    Location:
    The Matrix
    Does it have the label as WD500 or something else?
     
  11. XpLozSziioN

    XpLozSziioN New Member

    Joined:
    Nov 7, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Thanks dude, amazing guide ! How can i hack the drive WD10TPVT ( 1 tb ) if still not released the security sector of 1 tb yet ?
     
  12. InsaneNutter

    InsaneNutter Resident Nutter Staff Member

    Joined:
    Jun 1, 2007
    Messages:
    11,685
    Likes Received:
    3,498
    Location:
    Yorkshire, England
    You can use a 1TB drive, however only 500gb of space will be usable.
     
  13. r3lax1s

    r3lax1s New Member

    Joined:
    Nov 3, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Location:
    Naples,Florida
    Sorry if I reply late,but I was out of town for work.

    Yes, there is the label WD5000BPVT 500GB.
     
  14. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,853
    Likes Received:
    1,283
    Location:
    The Matrix
    Is that what it shows in the bios?
     
  15. brb08

    brb08 New Member

    Joined:
    Nov 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Thanks for the great guide. I am looking to upgrade a 20gb old style 360 for trade in. I have a WD 320gb in the approved list. Can I make it look like a 250gb by using that sector file (or some other way)? Thanks in advance.
     
  16. brb08

    brb08 New Member

    Joined:
    Nov 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Browsed for a bit. Does this answer my question above? (make a 320gb look like a 250gb)
     
  17. Rick

    Rick Moderator

    Joined:
    Jul 14, 2010
    Messages:
    2,853
    Likes Received:
    1,283
    Location:
    The Matrix
    Yes.but you can use the 320 file to use all of the space.
     
  18. brb08

    brb08 New Member

    Joined:
    Nov 10, 2014
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Worked like a charm. I wanted to make it look like 250 for purpose of trade in. Thank you!
     
  19. zlynn5

    zlynn5 New Member

    Joined:
    Nov 15, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    can someone post the link HDDHackr v1.22 build 20091022 so i can download it the one i found on this forum says it cant be found or if you can tell me another link that will work the same. It's for a 120gb hard drive.

    thanks
     
  20. michael anjos

    michael anjos New Member

    Joined:
    May 9, 2014
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    necessito de um firmware para um hd 500gb wd scorpio blue bevt5000-16A0rt0
     

Share This Page